nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'Audiència Provincial de Palma jutja des d'avui l'acusat de l'assassinat de Pilar Crevillent

El fiscal demana 45 anys de presó per a Domingo Pozo per assassinat consumat i dues temptatives

E.L.V.Palma.
L'Audiència Provincial acull a partir d'avui el judici contra Domingo Pozo, l'home que presumptament va matar Pilar Crevillent amb una escopeta de caça i va ferir greument els dos fills d'aquesta el passat 1 de gener a l'Arenal de Llucmajor. L'acusat, que es va lliurar a la Guàrdia Civil cinc hores després dels fets, s'enfronta a una petició fiscal de 45 anys de presó per un delicte d'assassinat consumat i dos intents més d'assassinat. Per la seva part, l'acusació particular demana 50 anys de presó per aquests mateixos delictes.

Pilar Crevillent havia mantingut una relació sentimental durant diversos anys amb l'acusat, encara que quan la relació va arribar al final Domingo Pozo va començar a assetjar-la tant al seu domicili com a Son Dureta, on la dona treballava com a netejadora.

El dia dels fets, Domingo Pou es va presentar al domicili de la víctima després d'apropiar-se de les claus d'una de les filles i va accedir al primer pis, en el qual hi eren Pilar i els seus tres fills: Jaime, de 21 anys, Pilar, de 16, i José, de 18, acompanyat per la seva al·lota.

Dins la casa es va iniciar una forta discussió i a continuació l'home, presumptament, va disparar en dues ocasions a la dona. Tot seguit va descarregar dos trets més sobre José i Jaime, mentre la filla menor escapava per l'escala per demanar ajuda. Per la seva part, l'al·lota de José va aconseguir amagar-se davall el llit i va poder salvar-se de l'atac. Els fills van estar diverses setmanes ingressats a Son Dureta amb ferides de gravetat, especialment José, que va estar en estat crític alguns dies amb múltiples lesions intestinals.

El presumpte assassí es va lliurar a la Guàrdia Civil i va assegurar que no recordava res del que havia ocorregut, encara que en els dies següents el cunyat de la víctima va assegurar que Domingo Pozo «sabia el que faria».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.