algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

UCAP-UM denuncia més d'un any de demora en l'obertura de la deixalleria


El grup municipal a l'oposició de l'Ajuntament de Capdepera, UCAP-UM, ha denunciat la deixadesa municipal en l'obertura de la deixalleria ubicada al polígon industrial de la localitat. «Aquest era un projecte que nosaltres iniciàrem en la passada legislatura quan estàvem al Govern. Ara fa 18 mesos ja vàrem deixar la deixalleria a punt d'inaugurar. En canvi l'actual equip de govern no ha tingut cap interès per la posada en funcionament. Això suposa una total desídia per part del PP i Es Grup», comentaren els regidors a l'oposició.

El portaveu d'UCAP-UM, Pep Serra, explicava que «posaven l'excusa que estava pendent de la instal·lació d'unes baranes d'alumini. En els pressupost hi havien destinat 6.000 euros. Això ja s'ha col·locat i a hores d'ara encara no funciona i cal dir que ho tenen totalment abandonat».

Així mateix afegien que «aquesta és una instal·lació molt necessària per al poble ja que aquí s'hi podran dur totes les deixalles i es contribuirà a mantenir net el terme municipal».

Per la seva banda, el batle de Capdepera, Joan Ferrer (PP), va comentar que «només fa una setmana que tenim el final d'obra i evidentment no posarem en marxa unes instal·lacions sense tenir els permisos en regla. D'altra banda, ja estam en contacte amb el concessionari que s'ocuparà de la deixalleria i a principis de gener entrarà en funcionament».

Ferrer va afegir que «ara iniciam una campanya amb cartells i anuncis per donar a conèixer aquestes instal·lacions i concienciar la gent de la necessitat d'utilitzar-les».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.