algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

La plaça del Mercat s'obrí als ritmes i a la gastronomia d'arreu del món

La Festa Intercultural organitzada per l'Ajuntament fou tot un èxit

La plaça del Mercat de Manacor va esdevenir ahir a la nit un espai obert a les manifestacions culturals d'arreu del món. Centenars de persones varen poder conèixer la gastronomia, els costums, el ritme i la música d'altres països i compartiren una vetlada on el denominador comú fou l'ambient festiu. Amb gran èxit de participació es desenvolupà la Festa Intercultural organitzada pel Centre d'Informació Jove i la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, que va comptar amb la participació de diverses associacions, col·lectius i ONG de la comarca.

Les paradetes instal·lades per a l'ocasió a la plaça Ramon Llull desprenien una flaire que convidava a tastar els gusts dels diferents països. Així, les empanades xilenes o la carn argentina tingueren gran acceptació. Alguns fins i tot repetien. Els productes artesans també en foren protagonistes: ceràmica, tatuatges, objectes de decoració o sabates. La música d'Aires mariners, Luz de Bolívia, Sonidos de las Pampas, Cesar Ribba posaren el color i l'animació a una nit sense fronteres. La sensualitat vingué amb la demostració de la dansa del ventre. Un espectacle que congregà nombrosos curiosos i que arrabassà forts aplaudiments entre el públic. Des d'Argentina varen arribar els tangos i no hi va mancar el ball de bot. Una barreja cultural que va ser seguida amb molt interès.

L'objectiu d'aquesta trobada intercultural organitzada per l'Ajuntament de Manacor és donar a conèixer els costums dels col·lectius que viuen al municipi i alhora afavorir l'intercanvi de cultures.

La festa es va iniciar a les 19 hores i es va perllongar fins ben tard. La mediadora intercultural de l'Ajuntament, Zohra Laaroussi, comentà que «hem preparat aquesta vetlada amb moltíssima il·lusió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.