algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
23°

Antoni Maura es converteix en un torrent

La ruptura d'una canonada d'aigua obligà a tallar el trànsit i inundà els establiments de la zona

G.M.Palma.
L'avinguda Antoni Maura de Palma visqué ahir a migdia una autèntica situació de caos provocada per la ruptura d'una canonada d'aigua potable que obligà a tallar l'accés de vehicles durant prop de 10 minuts. Però això no fou el pitjor, perquè els comerços i restaurants ubicats a aquest carrer quedaren completament inundats.

Segons informà l'Ajuntament en un comunicat, devers les 12.45 hores, amb motiu de les obres de desviament de serveis, un operari rompé accidentalment una canonada, just a la plaça de la Reina, davant la pujada del carrer Conqueridor i devora l'excavació de l'aparcament subterrani. Quan el treballador col·locava els tubs de telefonia i d'electricitat, trencà una canonada de devers 300 mil·límetres de diàmetre, fet que provocà un guèiser de devers 20 centímetres, segons Cort.

L'aigua començà a córrer amb força i els més afectats foren els establiments que estan ubicats per sota del nivell del vial on es produí l'accident, especialment el Bar Líric i els restaurants Iska, Don Piero, s'Hort i Talat. Així mateix, per evitar riscs als conductors la Policia Local tallà el trànsit durant deu minuts perquè circular per l'avinguda era un perill. Per resoldre els problemes els operaris d'Emaya canalitzaren l'aigua cap a un col·lector i tallaren el subministrament per poder realitzar les tasques de reparació.

L'Ajuntament informà ahir horabaixa que els operaris estaven treballant per tal de restablir abans possible el corrent d'aigua i continuar amb les tasques de desviament de serveis que s'estaven executant a la zona. Pel que fa als establiments afectats, empleats i propietaris hagueren d'afanyar-se per treure l'aigua acumulada i restablir la normalitat. Alguns dels afectats afirmaren «estar cansats d'accidents amb canonades i a més les d'aigues brutes es neguen quan plou massa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.