algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

PSOE i UM negocien amb el PP la urbanització del Molí d'en Regalat

La promotora ofereix 1 milió d'euros a canvi de construir 18 xalets

Davant la negativa anunciada del regidor d'EU-EV, Julen Adrian, de donar suport a qualsevol conveni que permeti urbanitzar la illeta del Molí d'en Regalat de la Colònia de Sant Pere, els seus socis de govern, UM i PSOE, s'han vist obligats a recórrer a l'oposició, PP, per poder aprovar un conveni amb la promotora Porto Sa Colonia S.A. L'objectiu d'aquest conveni és reduir la urbanització de 79 a 18 xalets. A canvi, la propietat ofereix a la Sala dos d'aquests xalets o bé el seu equivalent econòmic, al voltant d'un milió d'euros.

El passat dimarts va tenir lloc una reunió dels portaveus d'UM, PSOE i del PP juntament amb els representants de la promotora. Aquesta manté l'oferta que en el seu dia va fer a l'anterior equip de govern (Independents i PSOE) i que no fou aprovat. Així ho va confirmar Miquel Ripoll en representació de Porto Sa Colonia S.A. «Hem proposat exactament el mateix. No farem tot l'aprofitament urbanístic actual. La nostra oferta és construir 18 habitatges i l'Ajuntament rebrà a canvi dos xalets o bé el seu equivalent econòmic. Hem analitzat també en aquesta reunió l'abast de l'informe del Consell que qualifica els terrenys d'urbans. Ara redactarem un esborrany de conveni per fixar els terminis però encara no hi ha res acordat».

Per la seva banda, el PP ho té claríssim. El regidor popular Bartomeu Palmer anunciava que «nosaltres exigim per aprovar aquest conveni que aquest milió d'euros s'inverteixi a fer un centre per a persones grans a la Colònia. Ja que amb la urbanització en sortiran més o menys perjudicats la gent de la Colònia, almenys que tingui un benefici. Nosaltres no vàrem donar suport a l'anterior equip de govern perquè en cap moment ens va informar de les negociacions». Per la seva banda, el batle d Artà, Rafel Gili (UM) va dir que «el Consell va informar que aquests terrenys són urbans però així i tot ho durem a ple. Hi ha aquest conveni sobre la taula i ara l'estudiarem».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.