algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Consell i Ministeri reformaran vuit quarters de la Guàrdia Civil de l'Illa

Munar i Socies firmaren un conveni que els compromet a invertir-hi 300.000 euros

102684

Munar i Socies signaren el conveni ahir a Artà.


Amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels agents de la Guàrdia Civil i oferir així un servei de qualitat als ciutadans basat en un augment de la seva seguretat, el Consell de Mallorca i el Ministeri d'Interior han arribat a un acord mitjançant el qual ambdues administracions s'uneixen per dur a terme una sèrie de millores en els diferents quarters de la Benemérita a Mallorca.

La presidenta del Consell, Maria Antònia Munar i el delegat del Govern, Ramon Socies, en representació del Ministeri d'Interior, firmaren ahir a Artà un conveni amb vigència fins al 31 de desembre d'enguany mitjançant el qual donaren el vistiplau a invertir 300.000 euros a parts iguals abans de final d'any. Concretament, s'aprovaren millores en cinc casernes i estan pendents de projectar-ne d'altres a Santanyí, Sant Joan i Porto Cristo. De les ja previstes, destaca la instal·lació de comptadors individuals de consum d'aigua a Pollença, la pavimentació del pati del quarter de Vilafranca, la reparació del sostre del d'Algaida o la substitució de persianes a Esporles.

Menció a part mereix la inversió prevista en la caserna del nucli d'Artà, que inclou rehabilitar l'habitatge de solters, reparar un mur del pati i col·locar una rampa d'accés per a minusvàlids i reparar tota la teulada i les bigues. Aquest projecte costarà un total de 76.000 euros. En l'acte de firma del conveni realitzat precisament a la caserna d'Artà, hi fou present el coronel de la Guàrdia Civil, Cristobal Santandreu, així com diversos consellers del Consell de Mallorca.

El delegat del Govern aprofità la citació per fer una crida al Govern balear, als ajuntaments i als Consell d'Eivissa i Menorca, a col·laborar amb el Govern en iniciatives similars. Socies va destacar que els quarters de la Guàrdia Civil han donat «molts serveis als ciutadans durant molts anys». Munar, per la seva part, digué que la millora de les casernes és «un tema pendent que afecta la seguretat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.