algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Cort té previst remodelar la plaça del Rosselló i els seus voltants

També s'ha projectat una reforma des de la plaça de la Reina fins a Joan Carles I

L'àrea d'Infraestructures, Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Palma té previst realitzar una remodelació de la plaça del Rosselló i part dels carrers del seu voltant. Així ho anunciaren des d'aquest departament, que tindrà un pressupost de 23.613.904 milions d'euros. La idea és rehabilitar la zona de la plaça en superfície i que inclourà l'eliminació de l'àrea d'aparcaments, ja que només s'hi reservarà una zona de càrrega i descàrrega per a camions d'alt tonatge que no poden accedir a l'aparcament subterrani del mercat de l'Olivar.

D'aquesta manera, l'operació preveu l'eliminació de les barreres arquitectòniques i la creació d'una zona enjardinada amb pèrgoles. A més, s'adequaran a la zona els carrers comercials del voltant, com ara el de Velázquez. Un total de 600.000 euros serà el pressupost incial per fer efectiu aquest pla.

També s'informà que a final d'any estaran acabades les obres de la part estreta del Born. Després, es començaran les de la part ampla, que respon a la intenció de Cort de donar una sensació de continuïtat de la zona des de Jaume III fins a la plaça de la Reina, i que endemés afectarà la plaça de Joan Carles I. Tot, a l'espera del fi de les obres de l'aparcament d'Antoni Maura. Així mateix s'empedrarà la zona per a vianants, mentre que a la reservada al trànsit tindrà un especial tractament asfàltic.

Pel que fa a l'àrea de Medi Ambient, es destacà que quasi la meitat del pressupost d'Emaya es destina a personal i a manteniment. Així i tot, per a enguany s'espera l'obtenció d'un petit superàvit d'1 milió d'euros, però la sequera d'enguany podria fer que Emaya compràs aigua de la dessaladora o de la Marineta per garantir el subministrament, malgrat que això encara només sigui una possibilitat. Quant a Sanitat, el punt més important seran les campanyes de prevenció; i de Consum es ratificà la segona fase de remodelació del CS Son Reus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.