algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El Consell presenta el nou programa lingüístic de TVE «Parlant en Plata»

El Consell de Mallorca presentarà avui el nou programa de televisió anomenat Parlant en Plata, que s'emetrà per TVE a les Illes Balears i comptarà amb la presència del professor de la Universtitat de les Illes Balears, Josep A. Grimalt.

Després de 18 anys, el conegut professor Grimalt torna a Televisió Espanyola amb un programa de llengua en què els telespectadors, tant nadius com nouvinguts, són els protagonistes. El periodista Carles Marín dirigirà aquest espai que vol «fomentar tots els valors de la nostra identitat lingüística d'una forma amena, entretinguda i amb el punt popular dels personatges que formin part de l'espai».

En la presentació d'aquest nou espai televisiu, que es farà avui a la seu del Consell, participaran la presidenta de la institució Maria Antònia Munar; la consellera executiva del Departament de Cultura del Consell, Dolça Mulet; la directora de TVE a les Illes Balears, Gina Garcías; el periodista i director de l'espai, Carles Marín; i el professor Josep A. Grimalt. El programa del Consell coincideix amb la decisió del Govern de finalitzar el conveni amb TVE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.