nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Un incendi provoca greus danys materials en un edifici d'apartaments de Cala Millor

Les feines d'extinció s'allargaren tres hores

E.L.V. / EFE.Palma.
Un incendi declarat per causes desconegudes afectà dissabte de matinada un bloc d'apartaments de Cala Millor (Son Servera). El foc s'inicià cap a les 03.00 hores als baixos de l'edifici Sol Park del carrer de la Gàl·lia i s'estengué tot d'una cap a les plantes superiors, enmig d'una gran fumera. Els Bombers de Mallorca en reberen l'avís i es mobilitzaren diverses unitats procedents dels parcs de Manacor, Artà i Felanitx, la feina de les quals durà més de tres hores. Al final, el foc quedà extingit cap a les sis de la matinada.

Les flames consumiren de seguida algunes planxes de fusta i destrossaren també un porxo de plàstic situat a l'entrada del complex. El fum i les flames provocaren nombrosos danys materials als tres pisos del bloc i en destruïren per complet la primera planta. Ahir es podia apreciar que les parets de l'edifici estaven totalment ennegrides per l'efecte del fum.

Per sort, no hi havia ningú als pisos en el moment del sinistre, ja que la temporada turística ha finalitzat, i no s'hagueren de lamentar danys personals. Així mateix, es desplaçaren al lloc del succés diverses unitats de la Policia Local de Son Servera i de la Guàrdia Civil, les quals ajudaren els bombers a sufocar l'incendi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.