nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Alcer celebra 25 anys premiant la col·laboració de persones i entitats

L'associació va reconèixer el suport que ha rebut del Grup Serra

A.B./J.M.S. Cala Millor.
L'Associació per a la lluita contra les malalties del ronyó (Alcer) celebrà el seu 25è aniversari d'existència i ho volgué fer reconeixent la col·laboració i les mostres de suport que ha rebut durant aquest quart de segle per part de diferents entitats, associacions, persones i administracions públiques. L'acte tingué lloc a l'hotel Said de Cala Millor i comptà amb la presència de la vicepresidenta del Govern balear, Rosa Estaràs; la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palma, Margalida Ferrando; el director general d'Avaluació i Acreditació de la Conselleria de Salut i Consum, Jaume Orfila, i el batle de Son Servera, Damià Ripoll.

Les autoritats reberen el diploma en reconeixement a la col·laboració amb Alcer dels organismes oficials que representaven. Igualment, es lliurà una placa commemorativa a la presidenta d'Alcer, Manuela de la Vega, per la tasca que ha duit a terme al capdavant d'aquesta associació.

Tot seguit, es va procedir al lliurament de diplomes als representants de diferents associacions, fundacions, hospitals, entitats i mitjans de comunicació. Dins aquest apartat, l'associació va reconèixer la col·laboració i la tasca en suport d'Alcer que han realitzat els diferents mitjans del Grup Serra, tant escrits (Diari de Balears i Ultima Hora) com audiovisuals (Ultima Hora Punto Radio i M7 TV).

Durant els seus 25 anys d'existència, Alcer ha treballat pel foment dels trasplantaments renals, la major qualitat en l'atenció de malalts, el suport als pacients i a les seves famílies, la sensibilització social i divulgació de les malalties de ronyó. D'altra banda, Alcer també ha mantingut una estreta col·laboració amb altres entitats i associacions privades i públiques que contribueixen també a millorar la qualitat de vida del malalt.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.