algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

L'Ajuntament expropiarà l'hotel Sayonara i hi farà una zona verda

Es construirà un centre cultural al col·legi Sant Lluís Gonzaga

L'Ajuntament de Palma té prevista l'expropiació de l'hotel Sayonara que s'inclou dins un pla d'actuació a la barriada del Terreno. Allà, s'hi ubicarà una zona verda i també es preveu la construcció d'un centre de salut i el canvi d'ús de l'antic col·legi Sant Lluís Gonzaga en un futur centre cultural, a més de l'execució d'un equipament esportiu a la zona de l'Aigua Dolça.

Els recursos presentats pels propietaris de l'hotel, entre els quals hi figura l'exconsellera de Sanitat en temps del Pacte de Progrés, Aina Salom, foren rebutjats en sentència pel Tribunal Suprem que ha desestimat el recurs de cassació interposat pels propietaris.

Així, es preveu construir una zona verda al solar de l'hotel Sayonara mentre s'espera l'aprovació del Peri del terreny. El regidor de l'àrea de Coordinació de l'Ajuntament de Palma, Rodrigo de Santos, afirmà que «el Peri s'aprovarà entre el mes de desembre de 2004 i el gener de 2005». Així, es donarà via lliure als tràmits d'expropiació de l'esmentat solar.

Així mateix, aquesta actuació haurà de rebre el vistiplau del Consell de Mallorca, per la qual cosa Rodrigo de Santos no s'aventurà a donar una data límit per la qual es pugui realitzar l'expropiació. «Després de l'aprovació del Peri a finals o a principis d'any, haurem d'esperar la decisió del Consell de Mallorca respecte aquest afer».

Però aquesta no serà l'única intervenció que es durà a terme a la barriada del Terreno. S'estan executant també els tràmits per a l'expropiació del centre de salut per també destinar-lo a zona verda.

Finalment, l'antic col·legi de Sant Lluís Gonzaga també rebrà un avís d'expropiació de terrenys per ubicar-hi la construcció d'un centre cultural per a la barriada, que conclourà el projecte d'execució que es vol dur a terme a la barriada del Terreno, segons de Santos, «ben necessitada d'inversions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.