cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Vicepresidència hi aportarà prop d'una tercera part del pressupost


La Vicepresidència del Govern balear aportarà gairebé una tercera part del pressupost global de la radiotelevisió autonòmica. Dels 34 milions que preveu IB3 de despeses i inversions, 9,2 seran abonats per aquest departament. Així ho comunicà la seva titular i «número 2» de l'Executiu, Rosa Estaràs, durant la compareixença on presentava els pressuposts de les seccions que dirigeix.

Estaràs va reconèixer que aquesta transferència al canal públic suposarà la finalització del conveni amb Televisió Espanyola, vigent fins a principis del 2005. «Ara tots els nostres esforços es concentraran a impulsar l'autonòmica», explicà Estaràs. El consell d'administració de l'ens públic aprovà uns comptes que ascendeixen a 34.700.000 euros. D'aquests, 27,5 milions corresponen al canal televisiu i 2,9 a la ràdio.

Els responsables de l'ens asseguren que IB3 presenta un bona relació entre el cost i la qualitat del que s'oferirà, de manera que «serà una de les televisions autonòmiques més barates de l'Estat». Dels 27,5 milions que costarà posar en marxa el canal de televisió, 18,4 serviran per finançar produccions externes, com ara els informatius o la programació infantil, i 1,1 milions corresponen a l'apartat de despeses de personal. A la ràdio el personal s'endurà 650.000 euros i 1,5 milions estaran destinats a pagar les produccions externes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.