algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Els productes locals protagonitzen una Fira animada i amb molt públic

Els carrers més cèntrics del poble s'ompliren de visitants durant tota la jornada matinal

Els productes amb signe porrerenc s'erigiren ahir en protagonistes de la Fira d'Octubre que, durant tot el matí, va atreure milers de visitants que omplien els carrers més cèntrics. A la plaça de la Vila i a l'avinguda del Bisbe Campins, els empresaris, els comerciants i els artesans locals exposaven els seus articles en la X Mostra de Productes Porrerencs i en la IV Mostra de Fusters de la localitat. Des de fa diversos anys, la Fira de Porreres és qualque cosa més que una tradicional mostra típica de tardor, ja que ofereix una àmplia programació paral·lela amb exposicions temàtiques, demostracions, concerts o recitals.

A banda dels productes tradicionals de fora vila, de la llar, bijuteria o plantes, l'espai s'organitzà en petites fires temàtiques amb carrer propi. Així, el carrer de l'Hospital acollí una de les novetats amb la I Fira Ecològica. A més, es podien visitar la XXI Mostra de Bestiar Oví, una altra de Natura Parc, la Fira Jove Educativa o una mostra de cavalls de raça.

El sol d'ahir dematí propicià que Porreres gaudís d'una bona jornada fins al migdia, quan els niguls i la pluja feren que alguns venedors començassin a desmuntar les seves parades.

Les autoritats locals i autonòmiques no hi faltaren. La comitiva era integrada pel batle de Porreres, Joan Sastre; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar; el conseller d'Educació i Cultura del Govern, Francesc Fiol; o el de Cooperació Local del CIM, Miquel Riera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.