algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

La piscina de Pedro J. Ramírez té llicència pública

La piscina, el solàrium i l'embarcador que són al xalet del periodista Pedro J. Ramírez i de la seva companya, la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada, a la Costa dels Pins, són legals, paguen un cànon semestral i disposen d'una llicència d'ús públic. Així ho explicà ahir a Diari de Balears el misser que gestiona aquest bé en nom de la titular de la concessió, Giuliana Arioli, viuda de l'anterior propietari de la casa, l'acadèmic Joaquín Calvo Sotelo.

L'advocat explicà que cada mig any es liquida un cànon que puja a 627 euros. Aquest cànon «demostra que la instal·lació és del tot legal i ho ha estat sempre». Afegí que la concessió administrativa per utilitzar la piscina està en poder de la família Calvo Sotelo des dels anys 70, i que s'ha prorrogat de manera succesiva. Quan s'aprovà la Llei de costes, el 1988, la llicència passà de privada a pública.

D'altra banda, Esquerra Republicana de Catalunya va emetre ahir un comunicat en el qual anuncia una «bateria» de preguntes al Congrés per conèixer «els dispositius de vigilància que han provocat la manca de compliment dels preceptes marcats per la llei de 1988, des de blocs d'edificis construïts damunt els penya-segats fins a la piscina de l'editor Pedro J. Ramírez».

Com se sap, el Lobby per la Independència ha convocat una concentració ludicofestiva per a dissabte dia 14, devora el xalet de Ramírez i De la Prada, amb la intenció de cridar l'atenció pel desgavell urbanístic a la costa balear i com a rebuig del tractament que el diari de Ramírez dóna als temes lingüístics i al col·lectiu d'ensenyants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.