Ramaders de l'Illa treuen al mercat la marca «Mè Mallorquí Selecte»

Aquesta carn de qualitat estarà a les carnisseries en un mes i mig

TW
0

Ramaders de Mallorca han creat recentment l'«Associació del Mè Nostro» amb la intenció de treure al mercat la marca de carn de qualitat «Mè Mallorquí Selecte». Aquests productors de carn han creat una imatge similar per aquesta marca a la ja existent del «Porc Mallorquí Selecte». Com explica el gerent de Camp Mallorquí, Joan Magro, «es tracta de crear uns productes diferenciats amb una línia similar per tal que el consumidor identifiqui la carn mallorquina de qualitat, i també ja està en marxa treure una altra marca de carn de bou mallorquí selecte».

Aquests productors de carn de mè seguiran així un estricte reglament aprovat per la Conselleria d'Agricultura i Pesca que marca els controls i característiques que hauran de seguir-se en la producció quant a les condicions de les explotacions, pinsos naturals, genètica o morfologia, per exemple.

L'«Associació del Mè Nostro» ja ha presentat el seu projecte a les conselleries d'Agricultura i Pesca i de Comerç, Indústria i Energia, que els han ofert el seu suport pel llançament al mercat de la marca, que es produirà en un termini màxim d'un mes i mig, segons explicà Joan Magro.