algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
19°

Rodríguez intervindrà per tal que el batle cedeixi i doni la Colònia a SU

L'edil del Grup Mixt, Francesc Garí, estudia renunciar a la seva acta


Tot i que el pacte tripartit de Ses Salines signat entre el PP, UM i Sud Unificat de moment no perilla, a dia d'ahir encara restava sense resoldre una de les principals reclamacions del partit de la Colònia: l'assumpció de la gestió de la delegació de la Colònia i la tinença de batlia. El batle, Sebastià Vidal, s'oposa a l'entrada immediata del partit colonier a la delegació de la Colònia perquè suposa eliminar el càrrec de confiança que ara resta en mans d'Alícia Ramírez. Ara, el secretari general del PP insular, Jose María Rodríguez s'ha vist altre cop obligat a mitjançar entre el primer edil saliner i el nou soci de govern, SU, per arribar a un acord entre les parts i aconseguir que el grup colonier es faci amb la delegació de la Colònia.

Amb l'objectiu que finalment SU pugui entrar en la gestió diària de l'Ajuntament de Ses Salines i aquest fet no s'hagi de retardar fins dia primer de gener de 2005 ,quan entri en vigència la Junta de Districte, el secretari general del PP es traslladarà el proper dilluns a la localitat per aconseguir que el batle saliner cedeixi i signi un decret pel qual el regidor de SU passa a ser tinent de batle i batle pedani de la Colònia. Aquest fet suposaria la retirada del càrrec de confiança de l'actual batlessa pedània de la Colònia.

Aquest extrem fou confirmat ahir pel portaveu de SU, Joan Bauçà, que reconegué que despús-ahir havia tingut un encontre amb el president de l'Executiu autonòmic, Jaume Matas i que aquest es va comprometre a enviar Rodríguez per intentar solucionar la reclamació del partit colonier.

D'altra banda, el panorama polític de Ses Salines pot canviar novament si acaba per confirmar-se la intenció del regidor Francesc Garí, que passà al Grup Mixt, de renunciar a la seva acte de regidor i deixar-la en mans de l'actual batlessa de la Colònia, Alicia Ramírez. Encara resta pendent de negociar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.