algo de nubes
  • Màx: 20.33°
  • Mín: 13.26°
20°

Un escalador cau a un penya-segat mentre la seva esposa el filmava

El turista, que passava el darrer dia a Mallorca, desaparegué al mar

Una família britànica que anit havia de tornar al seu país, després d'unes vacances a Mallorca, visqué ahir el seu pitjor malson. Damian, el cap de família, de 35 anys, estava realitzant escalada en uns penya-segats de Porto Cristo, mentre la seva esposa el filmava orgullosa, en presència de les seves dues filles. De sobte, l'home es precipità al mar des d'una alçària considerable, encara que va aconseguir sortir a la superfície. L'aigua estava picada i, a poc a poc, el va anar allunyant, mar endins.

Al tancament d'aquesta edició seguia desaparegut. Els quatre membres de la família i una amiga havien arribat a l'Illa per passar unes breus vacances i assistir, de pas, a unes conferències del seu interès. Ahir era el seu últim dia i de nit havien de prendre un vol cap a Anglaterra. S'allotjaven a l'hotel Tryp Bellver, a Palma, i al matí es van desplaçar tots en un cotxe de lloguer a Porto Cristo. Volien aprofitar al màxim les seves últimes hores i Damian va buscar una zona rocosa entre la badia de Porto Cristo i Cala Petita per escalar.

La caiguda el va atordir, però va continuar conscient i tractant de nedar cap a la costa, mentre la seva esposa continuava filmant. Després va desaparèixer i al dispositiu de recerca va participar la Unitat Territorial de Costes (UTC), la Unitat Central de la Policia Local de Manacor, l'helicòpter del SAR, una patrulla del Cos Nacional de Policia, la Guàrdia Civil, Creu Roja, Protecció Civil i Salvament Marítim. Malgrat el desplegament, no es va poder localitzar el turista. La seva dona, desesperada, no parava de repetir: «Please, don't stop!» (si us plau, no pareu).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.