algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Els accidents de circulació es cobren dues noves víctimes mortals a Mallorca

Els morts són un ciclista atropellat dissabte i una conductora que va xocar a Inca

Ahir es registraren dues noves víctimes d'accidents de circulació a Mallorca que eleven a 55 el nombre de morts aquest any a les carreteres de les Balears. Dissabte un grup de turistes fou atropellat per un conductor ebri a la carretera vella de Sineu, amb el resultat d'un ferit crític i tres de pronòstic reservat.

Francisco Javier Molina, de 36 anys, ingressà a Son Dureta debatent-se entre la vida i la mort i ahir es va produir el desenllaç fatal, segons informaren en fonts sanitàries. El conductor que provocà el sinistre prestà declaració el matí al jutjat de guàrdia, ja que donà una taxa altíssima al control d'alcoholèmia i està acusat d'un delicte de conducció sota els efectes de l'alcohol amb resultat de mort.

L'altre accident mortal ocorregué a les cinc menys quart del capvespre, al quilòmetre 21'900 de l'autopista d'Inca, gairebé a l'entrada d'aquesta ciutat. Un Renault Clío matrícula PM-4514-BL, conduït per Carmen Balaguer Català, de 23 anys, perdé el control i sortí de la calçada pel marge esquerre, envaint l'altre carril pel qual circulava també un Renault Clío IB-9610-DH. Aquest últim automòbil estava ocupat per una dona de 30 anys, F.M.A.B., que va sofrir ferides lleus. Carmen Balaguer no tingué tanta sort i morí, després que el seu cotxe bolcàs i quedàs destrossat.

Però al marge d'aquests dos sinistres fatals, un jove de 25 anys, sud-americà, es trobava ahir horabaixa en estat crític després de xocar el seu ciclomotor contra una furgoneta en la confluència del carrer Manacor amb Joan Alcover, a Palma. En la motocicleta anava com acompanyant un altre jove, que va ser hospitalitzat amb pronòstic menys greu. Finalment, a la «Davallada a l'Infern» que se celebrà ahir horabaixa a Búger un dels vehicles participants va perdre el control i va atropellar una dona de 76 anys.

La dona quedà estesa al terra, amb les dues cames fracturades, per la qual cosa Ambulàncies Insulars la va evacuar ràpidament fins a Son Dureta, en estat molt greu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.