algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Els veïns reivindiquen amb una festa popular la conservació de Ruberts

C. MORENO. Sencelles.
El darrer dissabte del mes d'abril s'ha convertit ja en un dia festiu per als habitants de Ruberts, que aprofiten l'arribada del bon temps per celebrar a l'aire lliure una festa popular amb l'objectiu de reivindicar la conservació d'aquest petit llogaret de Sencelles. Des que s'inicià fa devers tres anys la construcció d'uns adossats a Ruberts, els veïns han anat organitzant aquesta jornada de caràcter reivindicatiu per «defensar la protecció d'aquest nucli rural únic a l'Illa», va explicar el secretari de l'Associació de Veïns, Miquel Torrens.

La jornada s'inicià a partir de les sis i mitja del capvespre amb jocs infantils, en els quals participà més d'una vintena de joves. La festa continuà amb una torrada popular i amb les intervencions dels grups musicals Al-Mayurqa i Anegats.

Els veïns mostraren ahir la seva satisfacció per la sentència del Jutjat número 1 de Primera Instància que el juliol passat declarà nul·les les tres llicències dels adossats construïts a Ruberts, considerant que «envaeixen una part de la zona verda pública i que els actes administratius no s'ajusten a la legalitat de l'ordenament jurídic».

Els ruberters també tingueren ahir paraules de record per a Antoni Mayol, que morí abans de Nadal. Antoni Mayol treballà sempre pel llogaret i va donar suport a totes les activitats que l'Associació de Veïns ha duit a terme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.