algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Cort demana la cessió d'edificis obsolets propietat de l'Estat


L'Ajuntament de Palma instarà el Govern espanyol, a través del seu Ministeri de l'Habitatge, a la creació d'un pla que coordini la cessió i aprofitament d'edificis obsolets o fora d'ús que són de titularitat estatal amb la finalitat de propiciar, en els terrenys cedits, la construcció d'Habitatges de Protecció Oficial (HPO) amb la mateixa finalitat que el pla d'adquisició de sòl rústic. Així, el Consistori de la ciutat requerirà la col·laboració d'altres institucions, tant estatals com autonòmiques i insulars, perquè col·laborin en el finançament i l'operativitat global d'aquest ambiciós projecte que persegueix la creació d'una xarxa d'habitatges dignes i assequibles per a joves i persones que pateixen mancances econòmiques.

La intenció de l'Ajuntament de Palma és mantenir un clima nítid de diàleg i negociació amb l'Administració central que faciliti la consecució d'aquests objectius comuns, i per als quals es fa imprescindible una adequada col·laboració interinstitucional.

Aquesta idea sorgeix a partir de la constatació, per part de la Regidoria d'Habitatge, de l'existència de determinats immobles a la ciutat que pertanyen de manera directa o indirecta a l'Administració de l'Estat espanyol i que, atesa la seva situació estratègica i extensió, podrien donar lloc a projectes de gran interès social en matèria d'habitatge.

Cort recorda que «la simple creació d'instàncies executives involucrades exclusivament en qüestions d'habitatge no resoldrà el problema si no s'adopten mesures efectives i reals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.