algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

L'Associació contra el Càncer celebra 50 anys de feina a Balears

Un sopar i una desfilada seran el centre de la commemoració

C. ROIG.Palma.
L'Associació Espanyola Contra el Càncer a les Illes Balears celebra les seves noces d'or de feina a l'Arxipèlag amb un sopar benèfic al restaurant Son Amar i amb una desfilada del modista Julià Alemany, dissabte. Durant el mateix acte, s'entregarà un llibre commemoratiu del 50è aniversari a tots els assistents.

La presidenta de l'entitat, Teresa Martorell, explicà que s'aprofitarà la jornada per retre un homenatge a totes les persones que col·laboren sovint amb la institució -i que ja arriben a 2.500 socis-, com també als seus presidents anteriors. Martorell postil·là que hi assistiran la consellera de Salut i Consum, Aina Castillo i del president del Govern balear, Jaume Matas.

Dins dels múltiples actes organitzats per l'Associació Espanyola Contra el Càncer, hi figura la ja tradicional desfilada de roba interior i de bany a càrrec de dones que han patit càncer de mama. La cita d'enguany amb aquesta mostra, en el marc del programa «Viure com abans», és avui mateix al centre tecnològic de Can Domenge de Palma. S'han acollit a aquest programa 250 dones mastectomitzades que reben teràpia psicològica individual, teràpia de grup i sessions de fisioteràpia. A més, aquestes dones participen en diversos tallers.

Teresa Martorell expressà la satisfacció pel seu nomenament com a membre del Consell Executiu Estatal. Segons destacà, és la primera vegada que la junta provincial de les Balears en formarà part i «per a nosaltres és un gran honor». Per acabar, Martorell va remarcar la seva confiança que «hi hagi una major col·laboració entre les set juntes provincials».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.