nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Persones sense el curs d'Interior optaren a les places convocades

Un escrit de Joan Pol establí els criteris per a les homologacions

Almanco dues persones que no havien realitzat el curs de direcció d'Emergències, organitzat per la conselleria d'Interior, pogueren participar en el concurs per proveir diverses places en aquest departament. Un escrit del director general d'Emergències, Joan Pol, que optà a una de les places i se l'adjudicà, serví per fixar els criteris d'homologació de diverses titulacions amb el requisit, publicat en la convocatòria, d'haver realitzar un «curs específic de direcció d'emergències».

Fou així com, per exemple, un funcionari que no pogué inscriure's al curs organitzat per la Conselleria i que ha presentat demanda contra els requisits de la convocatòria, concursà per a la plaça de cap de servei de Coordinació d'Emergències (no d'Ordenació com per error es publicà ahir) en concurrència amb Joan Pol i Santiago Sainz de los Herreros.

La Direcció General d'Emergències li homologà uns cursos de prevenció i protecció d'Incendis Forestals. No obstant això, el funcionari en qüestió manté la demanda. Sobre la plaça d'Ordenació, el de Pol, que se l'adjudicà, fou l'únic expedient que arribà al tribunal encarregat de la baremació.

Entre les titulacions que la direcció general d'Emergències considerà homologables al «curs específic de direcció d'Emergències», es poden esmentar: el de tècnic superior en prevenció de riscs laborals, expedit a les Illes Balears per la Fundació Universitat Empresa i les empreses Sonter-ECS i Risc-21). Comissions Obreres denuncia que no es féu pública l'existència de possibles homologacions per al «curs específic de direcció d'Emergències».

Pol participà en les de les Meses Generals de Negociació que crearen la plaça de cap del servei d'Ordenació d'Emergència i en dissenyaren els requisits per accedir-hi. Un escrit seu serví de base per establir els criteris d'homologació amb l'exigit «curs de direcció d'Emergències». Segons la Conselleria, ni Pol ni les altres persones que s'adjudicaren plaça han utilitzat les classes organitzades per aquest departament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.