algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Els inquers acudeixen a milers al popular pancaritat del puig de Santa Magdalena

Jaume Font prometé aules de natura per al 2005


El tradicional pancaritat d'Inca va posar fi ahir als actes vinculats amb Pasqua. Milers d'inquers acudiren a la trobada popular que organitzen les diverses associacions de la localitat. Com era d'esperar, el concurs de paelles acaparà el protagonisme d'una jornada que va reunir milers de veïns al Puig. El conseller de Medi Ambient del Govern balear, Jaume Font, aprofità l'avinentesa per anunciar la construcció de tres aules de natura que s'ubicaran en uns terrenys cedits pel Bisbat a l'Ajuntament i que seran gestionades per l'associació ecologista Gadma.

El titular de Medi Ambient va prometre que aquest projecte, valorat en 300 mil euros i ja adjudicat el 1998, no es tornarà a aturar com va passar durant el Govern del Pacte de Progrés. Font assegurà que les obres començaran enguany i que aquest servei formatiu ja estarà funcionant l'any 2005.

Les aules esmentades seran prefabricades, amb materials com fusta i pedra, i tindran capacitat per acollir fins a trenta alumnes cada una.

Es preveu, també en el marc d'aquesta iniciativa, la recuperació dels marjals de la zona, on es mostraran a més exemplars de races animals autòctones i els seus costums.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.