nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Investiguen els abusos sexuals a una nina per part d'un menor a Manacor

La petita ha estat examinada per un metge i s'estudia si hi hagué testimonis dels fets

La Policia Local i un jutjat de Manacor han obert diligències per aclarir els abusos sexuals que una nina de set anys va sofrir, presumptament, per part d'un adolescent de 16, de nacionalitat marroquina.

Un cop la família de la menor va interposar la denúncia, la nina fou explorada per un forense i posteriorment es va anar estrenyent el cèrcol entorn del presumpte responsable dels abusos, que va resultar ser un magribí veí de la víctima. De les diligències practicades es desprèn que, en principi, no va existir penetració, encara que la petita va ser sotmesa a diferents classes de vexacions sexuals i tocaments, que li van provocar ansietat i la van deixar atemorida. La fiscalia de Menors n'ha estat posada al corrent i ara s'investiga si els abusos van ser presenciats per altres al·lots.

D'altra banda, l'Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la Guàrdia Civil de Palma va informar ahir de la detenció de Francisco A.C., de 45 anys, a sa Coma. L'acusen d'un delicte contra la llibertat sexual i ha quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera de prestar declaració davant de l'autoritat judicial. Fa dues setmanes, el pare d'un turista alemany de 17 anys es va presentar a la caserna d'Artà per denunciar que el seu fill estava sent acorralat sexualment per un home que li proposava mantenir contactes íntims.

L'estranger va facilitar dades físiques del sospitós i la zona on es movia, i la Benemèrita va iniciar les indagacions. Dies després, es va identificar l'individu, que va ser reconegut per l'al·lot. El menor alemany es va reafirmar en totes les imputacions contra ell, encara que va reconèixer que la persecució no havia passat a mals majors i que mai havien mantingut relacions.

Francisco A.C. va estar a la caserna en qualitat de detingut i va prestar declaració. Segons la seva versió, el relat de l'adolescent era una invenció. L'home va quedar en llibertat amb càrrecs a causa del seu estat de salut i està pendent de ser citat a declarar en un jutjat de Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.