algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Set persones intoxicades per una fuita de gas a la caldera d'un pis de Manacor

Són una parella, un bebè, un policia, un metge, un sanitari i un conductor d'ambulància

72568
L'incident es registrà en aquest cèntric edifici de Manacor durant ahir al matí.

J.J./C.V.Palma/Manacor.
Set persones resultaren intoxicades ahir, dues amb pronòstic greu, en un pis de Manacor a conseqüència d'una fuita de monòxid de carboni (CO) en una caldera que tingué una mala combustió. El segon pis del número 32 del carrer Mossèn Alcover es convertí en una trampa per a les persones que acudiren a auxiliar un home que estava inconscient. Un a un caigueren intoxicats un policia local, un metge, el conductor d'una ambulància, un sanitari, una dona i el seu bebè, de 20 mesos.

D'acord amb les dades facilitades pel 061, a les 08.00 hores del matí una ambulància fou requerida per acudir a la casa, on un home s'havia acubat. Quan Jaume Gomila, el metge; Diego Montes, l'infermer, i un conductor que no ha estat identificat pujaren a la casa es trobaren un home d'uns 32 anys sense sentit per una aparent intoxicació. Mentrestant, la caldera continuava emanant CO.

Els minuts següents foren de confusió, ja que tots començaren a sentir-se malament, inclosa la dona del primer afectat i el fill d'ambdós, de 20 mesos. Quan arribà el setè intoxicat, Antoni Ordines, un policia de Manacor, alguns es desmaiaren i la situació es descontrolà. Després arribaren dos camions de bombers amb equips d'oxigen, més policies i més ambulàncies.

Un pic al carrer, es comprovà que dos dels afectats (l'amo del pis i el conductor de l'ambulància) sofrien un quadre mèdic sever i foren traslladats a la cambra hiperbàrica de la clínica Juaneda per rebre oxigen. L'estat de l'home de 32 anys era molt greu i, en un comunicat de l'Hospital de Manacor, s'informà que l'havien trobat «en estat crític».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.