algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

L'autòpsia descarta que la mort de la dona escocesa hagués estat violenta

El forense confirma que patí un edema pulmonar que li provocà insuficiència respiratòria

79432
El cadàver de la dona escocesa fou traslladat despús-ahir fins a l'institut anatòmic. | MICHELS.

Mort natural. Aquesta ha estat la conclusió a la qual ha arribat el metge forense que ahir matí efectuà l'autòpsia al cadàver d'Hanna Irene Jean Morgan, l'escocesa de 58 anys que aparegué morta en estranyes circumstàncies en un apartament de Santa Ponça. El forense Antonio Siquier fou qui realitzà, a primera hora del matí d'ahir, l'autòpsia al cos de la ciutadana britànica, que romania des de dimarts a l'Institut Anatòmic de Palma.

Les conclusions, després de diverses hores d'estudi de les restes, descarten una mà criminal i relacionen la mort de l'escocesa amb un edema pulmonar agut que li ocasionà insuficiència respiratòria. Així doncs, la dona hauria mort a conseqüència d'un infart.

Un portaveu de la Comandància de Palma informà, en tenir coneixement del resultat de l'examen forense, que el cas quedava tancat, a l'espera que l'autoritat judicial ordeni realitzar noves diligències. El jutjat d'instrucció número 5 de Palma és qui instrueix el sumari relacionat amb la mort de l'escocesa i ahir els funcionaris reberen el resultat de l'autòpsia.

El marit de la víctima, William Hector R., quedà en llibertat dimarts, després de prestar declaració durant diverses hores davant de la Policia Judicial en les dependències de la Comandància. L'home, també escocès, fou qui cridà per telèfon per explicar que la seva dona estava aparentment morta en un llit del seu apartament. Hores abans, tanmateix, havien mantingut una acalorada discussió i quan els primers policies arribaren a l'apartament es trobaren els mobles desordenats i amb indicis d'haver existit una baralla.

L'alarma saltà quan al cadàver s'apreciaren lleus senyals de violència, en forma de macadures en un canell i al coll. Quan la Guàrdia Civil es féu càrrec de la investigació cobrà força la possibilitat d'un homicidi, que no s'arribà a confirmar i que, fins i tot, anà perdent força a mesura que passaven les hores. Malgrat tot, des de l'Institut de la Dona s'anuncià un minut de silenci per avui si finalment es confirmava que es tractava d'un nou cas de violència domèstica.

Segons sembla, la ciutadana britànica tenia alguns problemes amb la beguda i consumia, a més, nombroses pastilles, fet pel qual el seu estat de salut era molt fràgil. Després de la discussió amb el seu espòs es ficà al llit i patí un infart mortal, però és molt difícil determinar, policialment i judicialment, quin és la responsabilitat de l'home en el desenllaç fatal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.