nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.65°

Rescatat un marroquí a punt de ser aixafat en un camió de fems

S'adormí ebri dins d'un contenidor al carrer de Reina Maria Cristina

La professionalitat -i la bona oïda- de dos operaris del servei de recollida de fems d'Emaya salvà la vida ahir de matinada a un home marroquí que es ficà, mentre estava ebri, dins un contenidor a Palma i estigué a punt de ser aixafat pel camió de les escombraries.

A les 03.00 hores un camió de l'empresa municipal girà des de les Avingudes en direcció al carrer de la Reina Maria Cristina, a la cantonada amb el cinema Augusta. El conductor s'aturà i els dos operaris que viatjaven a la banda de darrere baixaren i carregaren al vehicle el primer contenidor, que era tancat.

Les pales mecàniques pujaren el receptacle i n'abocaren el contingut a l'interior del camió, amb tota normalitat. A continuació, els dos treballadors repetiren aquest mateix procés amb un altre contenidor i va ser llavors quan escoltaren, alarmats, uns crits que procedien de l'interior del vehicle.

Davant de la certesa que una persona estava a punt de ser esclafada, aturaren les màquines per compactar escombraries que hi ha a l'interior d'aquests camions i presenciaren ben sorpresos com un magribí, tacat i brut, intentava sortir de dins el fems.

L'home, que semblava trobar-se en un estat etílic considerablement alt, fou atès pel personal d'una ambulància que es desplaçà al lloc dels fets. Els cops que presentava aquest home eren en principi de pronòstic lleu. Després el magribí va ser evacuat amb ambulància a l'hospital de Son Dureta perquè els metges el sotmetessin a una revisió més exhaustiva.

La Policia Local, avisada pels operaris, també comparegué al carrer de la Reina Maria Cristina. Els investigadors policíacs creuen que el ciutadà marroquí s'introduí pel seu compte al contenidor, que va ser el primer que els operaris buidaren. Amb tota probabilitat l'individu, que anava ben moix quedà adormit a l'interior del contenidor. Després, quan en carregaren un altre i les bosses li caigueren damunt, l'home es despertà i començà a cridar, molt espantat, per demanar ajuda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.