muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
11°

Un incendi arrasa un pis i obliga a evacuar-ne els veïns a Son Gotleu

Dues persones foren ateses per cremades lleus i set per intoxicació

E.L.V.Palma.
Un incendi declarat l'horabaixa d'ahir sobre les 15.45 hores va destruir un habitatge situat en el número 74 del carrer Tomàs Rullan de Son Gotleu, a Palma. El foc, que va afectar el tercer pis d'un bloc de 18 habitatges, es va originar a la sala d'estar per un braser elèctric i es va estendre ràpidament al dormitori i la cuina.

Els Bombers de Palma varen enviar un vehicle autobomba i una autoescala fins al lloc i van procedir a l'evacuació dels veïns que es trobaven als pisos superiors al de l'habitatge afectat. Dos d'ells, una al·lota de dos anys i el seu pare, van sofrir cremades lleus, encara que no van haver de ser traslladats a l'hospital, mentre que una altra jove va rebre atenció per un atac de nervis.

Així mateix, uns altres set veïns van ser atesos in situ per intoxicacions per la inhalació de fum. Les flames i la intensa fumera van causar l'alarma de molts veïns de la barriada palmesana, que van acudir fins al lloc de l'incendi. Davant d'aquesta circumstància, la Policia Local de Palma va acordonar la zona i va tallar la circulació al carrer Tomàs Rullan, per la qual cosa el servei de transport d'autobusos de l'EMT va haver de ser desviat per carrers veïns.

Els danys materials van afectar únicament el domicili en el qual es va originar el foc, mentre que la resta d'habitatges van poder ser ocupats pels seus llogaters una vegada ventilats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.