algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

EU-Els Verds recorden que la Llei del sòl permetria ara la desclassificació de Muleta II

La coalició Esquerra Unida-Els Verds va presentar en el seu moment una al·legació al Pla Territorial de Mallorca demanant la desclassificació de la segona fase de la urbanització de Muleta, al Port de Sóller. Ahir, Marilena Tugores, Margalida Rosselló i el regidor Onofre Bisbal ratificaren aquesta petició tot recordant que «segons la Llei del sòl, els solars de Muleta no poden obtenir llicència fins que no es faci un nou projecte d'urbanització ja que no disposen de tots els serveis ni d'infraestructures, malgrat que al PGOU es considerin urbans».

Els representants de la coalició entenen que ni l'Ajuntament ni el Consell poden deixar fer aquesta urbanització a una cota tan elevada del Port «pel greu impacte paisatgístic que suposa sobre el conjunt de la badia». Margalida Rosselló recordà que, en cas d'haver-hi indemnitzacions, aquestes «són els jutges qui les han de determinar» i que, en tot cas, «no es tracta d'un problema econòmic sinó de voluntat política, ja que doblers n'hi ha pel que volen, per exemple per fer autopistes».

Per la seva banda, Onofre Bisbal, regidor d'EU-Verds, assegurà que «el pla parcial que en el seu moment presentaren els promotors no s'ajusta al PGOU, per la qual cosa ara és el moment de desclassificar, ja que en aquest moment les llicències no es podrien donar». Cal recordar que els promotors podrien fer a Muleta fins a 73 habitatges ja que fins i tot s'hi preveuen plurifamiliars».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.