algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'oposició planta l'equip de govern en el ple dels pressuposts

Impugnaren la convocatòria perquè «no respecta els dos dies hàbils»

M. FUSTER. Manacor.
Els regidors dels grups de l'oposició ALM-UM, PSOE i PSM plantaren ahir l'equip de govern i el deixaren tot sol en l'aprovació del pressupost municipal de 2004. Aquests grups, a més, impugnaren la convocatòria perquè la consideraren nul·la. Després de la sessió plenària, els portaveus dels tres partits de l'oposició argumentaren la seva absència de la sala d'actes a l'Ajuntament.

Miquel Riera, representant d'ALM-UM, explicà que «hem impugnat el ple perquè l'han convocat sense que hagin passat els dos dies hàbils. El passat dia 23 ens reunírem en comissió informativa i després l'equip de govern convoca el ple».

Segons Riera, «resulta que el 24 de desembre l'Ajuntament està tancat, el 25 i 26 són festa i el 27 i el 28 cauen en cap de setmana, motiu pel qual no hem tingut accés a la documentació dels pressuposts. Ells s'omplen la boca de dir que volen diàleg i consens, però quan es tracta d'un tema important comprovam que la nostra opinió els importa un rave».

Per la seva banda Mercè Amer, portaveu del PSOE, manifestà que «el pressupost és un dels actes més importants de l'any i ells ho han fet ràpid per poder dir que ho han aprovat abans d'acabar l'any, però n'han presentat el projecte sense la corresponent memòria explicativa de les distintes àrees».

Margalida Capó (PSM), expressà que aquesta actitud «és un menyspreu cap als membres de l'oposició. En la comissió informativa sol·licitàrem que es deixàs el pressupost damunt la taula i ells digueren que no. No ens hi han donat participació i només cerquen el consens quan a ells els interessa».

L'escrit, que va firmat pels tres portaveus, explica que «entre la data de la convocatòria i la del ple no han transcorregut els dos dies hàbils que marca la Llei». Per aquest motiu l'oposició exigeix que «es deixi sense efecte el decret de la convocatòria, perquè la consideren nul·la. Aquests partits deixaren clar que estan «en contra de les formes més que del contingut».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.