muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Turisme aportarà 80 mil euros en la creació d'un gran portal hoteler

L'objectiu és homogeneïtzar i ampliar la venda de places per internet

La Conselleria de Turisme aportarà al voltant de 80.000 euros en la creació d'un gran portal hoteler de les Balears. L'objectiu és homogeneïtzar, millorar i ampliar el sistema actual de comercialització de places d'allotjament a través d'internet. El compromís es formalitzarà a finals de gener, en el marc de Fitur, amb la signatura d'un conveni de col·laboració entre el Govern i les federacions hoteleres de les Illes.

Des del mes d'abril, a més de 200 establiments d'allotjament turístic de les Balears funciona l'experiència pilot Avanthotel per a la venda de places hoteleres per internet. Es tracta d'una iniciativa de la Fundació IBIT que el Govern vol estendre al conjunt de la planta hotelera de les Illes mitjançant la creació d'un portal únic a la xarxa «que doni suport i reconeixement oficial al sistema».

Tot i que la comercialització de llits és una qüestió empresarial i, per tant privada, el director general d'Ordenació Turística, Josep Aloy, explicà que «allò que pretenem fer és col·locar-ho tot sota un sol paraigua, homogeneitzant una eina ja existent, alhora que l'ampliam i milloram». Per tot això, i aprofitant el marc de la fira turística de Madrid a finals de gener, el Govern signarà un conveni de col·laboració amb les federacions hoteleres de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Aloy destacà que la homogeneïtzació del sistema «és important per a l'usuari, però també per a l'empresari». Des de la perspectiva hotelera, l'unificació de criteris «permetrà tenir ben clar de quina manera han d'ofertar el producte a internet». El responsable autonòmic assenyalà que, a hores d'ara, «valoram quines coses serien necessàries per a la promoció».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.