algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
13°

Catalunya no es planteja aplicar una ecotaxa per mantenir el turisme

El conseller de Comerç, Turisme i Consum, Pere Esteve, ha descartat la implantació d'una ecotaxa que gravi les pernoctacions dels turistes que visitin Catalunya, encara que va subratllar la necessitat de garantir un desenvolupament turístic sostenible a través d'una «adequada fiscalitat». «No tenim plantejada la creació de cap ecotaxa al nostre programa», va recalcar Pere Esteve després de reunir-se amb el president de la cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls.

Valls també va rebutjar la idea d'aplicar una ecotaxa, mesura que en la seva opinió és «absolutament innecessària», ja que «la fiscalitat general pot cobrir perfectament» els objectius de sostenibilitat que es pretenen garantir amb aquest «impost específic».

El conseller va remarcar la «plena coincidència» entre el nou Govern català i la Cambra de Comerç de Barcelona a l'hora de definir les prioritats en els temes de comerç i turisme, dos sectors que, segons va assenyalar, s'hauran «de potenciar» des d'una perspectiva «qualitativa» més que «quantitativa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.