algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

El Pla territorial de Mallorca no preveu enderrocar l'hotel Piscis

L'esborrany inicial incloïa aquesta i altres accions d'esponjament

El Pla territorial de Mallorca descarta l'enderrocament de l'hotel Piscis d'Alcúdia, previst a l'esborrany inicial de l'esmentat pla juntament amb altres operacions d'esponjament a la badia Nord de Mallorca, com la de l'hotel Don Pedro a Cala Sant Vicenç, que per altra banda sí que es manté en el text definitiu.

El nou text del Pla territorial de Mallorca ja no preveu enderrocar l'hotel Piscis d'Alcúdia per posteriorment traslladar el nombre de les seves places hoteleres a l'avinguda Tucán, tal com es preveia en el text inicial. Aquesta proposta inclosa en el primer esborrany del Pla territorial de Mallorca quan era conseller d'Ordenació del Territori l'ara regidor d'Urbanisme Pep Melià, ha desaparegut del text definitivament sense que hagi transcendit el motiu de l'esmentada exclusió.

De la mateixa manera es continuen mantenint altres operacions d'esponjament en municipis veïns, com és el cas de l'enderrocament de l'hotel Don Pedro de Cala Sant Vicenç. Emperò en realitzar-se aquesta acció les places hoteleres perdudes no es reubicaran a Pollença sinó que està previst que es traslladin al municipi d'Artà.

Una operació semblant es realitzarà a Alcúdia amb la desclassificació de la urbanització Montañamar, les places residencials de la qual seran traslladades fins a la zona d'Establiments, devora Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.