algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

La manca de consens bloqueja la reforma de la Sala i de les Escoles

La batlessa no pot registrar un edifici donat per un particular

M.FUSTER. Artà.
La manca de consens entre els diferents partits polítics de l'Ajuntament d'Artà féu que la batlessa, Margalida Tous (IA), decidís retirar ahir de l'ordre del dia de la sessió plenària extraordinària, dos importants projectes: la reforma integral del canvi de l'edifici de l'Ajuntament i la reforma integral del canvi de coberta i adició de forjat a l'edifici de ses Escoles d'Artà.

Els partits de l'oposició PP, UM i EU-EV ja varen advertir a la comissió informativa que votarien en contra d'aquests dos projectes i la batlessa va decidir no dur-ho a la plenària esperant una millor ocasió.

D'altra banda, una de les curiositats que va passar ahir a la sessió plenària fou que l'oposició va donar suport a l'acceptació de la donació d'un immoble ubicat al carrer de Sant Pere, 11, però va votar en contra a autoritzar la batlessa a fer-se càrrec dels tràmits administratius que suposa registrar l'edifici amb titularitat municipal. Això provoca un altre bloqueig i una mesura de pressió per part dels grups de l'oposició que es troben amb majoria, davant el pacte al davant d'un govern en minoria.

Aquesta cessió fou realitzada per una dona usuària de la Residència per a les persones majors a canvi de poder rebre els serveis. Els grups de l'oposició varen actuar d'aquesta manera, exigint a la batlessa Tous que convocàs una reunió del Patronat de la Residència.

Tot i que la batlessa va anunciar que reuniria els membres del patronat, els grups de l'oposició demostraren la seva confiança a les seves paraules. Un dels punts que va tenir el suport de tots els partits fou l'adhesió de l'Ajuntament d'Artà al programa de revalorització del patrimoni rural, que consisteix que l'empresa Fodesma del Consell de Mallorca durà a terme les millores de camins rurals, molins d'aigua i tot allò que té a veure amb el patrimoni i artesania d'Artà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.