algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'Ajuntament demana sis policies turístics com a reforç per a l'estiu

També s'aprovà el pla d'acció de l'Agenda Local 21 de la localitat

M.PUIGRÒS.Pollença.
El Consistori de Pollença demanarà mitjançant un conveni amb la Conselleria d'Interior del Govern balear un total de sis policies turístics com a reforç per als mesos d'estiu que coincideixen amb la temporada alta turística.

La intenció d'Ajuntament i Conselleria és garantir la seguretat i la millora de la imatge de les Illes sobretot de cara al turisme que ens visita en temporada alta. Tots els grups votaren a favor de la proposta excepte els quatre membres del PSOE, que arribaren quan es tractava el tercer punt de l'ordre del dia.

Per altra banda, l'Ajuntament de Pollença en ple aprovà el pla d'acció de l'Agenda Local 21 de la localitat per tal de poder desenvolupar diferents plans dins l'esmentada Agenda, tots ells destinats a infraestructures i serveis de caire mediambiental.

Durant la mateixa sessió plenària el portaveu del grup socialista, Miquel Serra de Gaietà, exposà la seva posició davant d'un contenciós interposat pel qui fou director general d'Habitatge en l'anterior legislatura, Jaume Carbonero. Carbonero al·lega que la plaça que ocupa el funcionari de lliure elecció, Rafel Balaguer, actual coordinador de l'àrea d'Urbanisme, no existia en plantilla i que les tasques encomanades a Balaguer no poden ser executades per aquest.

En aquest cas, el PSOE creu que «s'està arriscant la política municipal d'urbanisme i que la persona encarregada de decidir els temes urbanístics ha de ser un funcionari municipal, en aquest cas l'arquitecte». Per la seva banda, el batle de la localitat, Joan Cerdà, assenyalà que el càrrec que ocupa Balaguer «és de funcionari de lliure elecció, l'he designat jo mateix i el seu cessament va amb el meu». L'informe dels tècnics municipals donen per vàlida la designació de Balaguer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.