algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

La Mancomunitat reforça els serveis de neteja de carrers i camins rurals


La neteja dins el centre urbà dels municipis que componen la Mancomunitat del Pla de Mallorca, però també en els camins rurals de les finques agrícoles, esdevindrà un dels serveis prioritaris que s'inclouen dins l'organisme supramunicipal amb vista a l'any que ve. En aquest sentit, la Mancomunitat del Pla duplicarà en el 2004 els torns dels serveis de neteja dels carrers, davant les queixes contínues dels residents als pobles del Pla.

L'entitat supramunicipal també s'ha compromès a executar el desbrossament de les voreres dels camins rurals, molts dels quals amb una minsa accessibilitat. Per aquests serveis afegits, l'empresa concessionària Ferrosser passarà a cobrar 0'03 euros per metre lineal.

Per aquest servei de neteja dels camins rurals de la comarca del Pla, la Mancomunitat hi destinarà dos operaris i dues noves màquines desbrossadores. Així mateix, es fixarà una ampliació de l'horari de treball que anirà de dilluns a divendres. Abans de la mesura i malgrat que la competència és de la Mancomunitat del Pla, molts ajuntament de la comarca optaren per a la contractació directa d'una màquina desbrossadora perquè els camins s'havien fet totalment intransitables.

De moment, la contractació d'aquest serveis s'ha efectuat al marge de l'aprovació dels pressuposts per al 2004.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.