muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

Air Nostrum ofereix preus «mini» de 80 euros anada i tornada entre les Illes

La companyia ha presentat la seva oferta per a les Balears a Aviació Civil

103532
Cabrer rebé la proposta d'Air Nostrum. També, a l'igual que la resta de diputats, rebé un regal del Parlament. | S.C.

La companyia aèria Air Nostrum ha presentat a la Direcció General d'Aviació Civil una oferta per cobrir els vols entre Mallorca i Menorca i entre Mallorca i Eivissa amb tarifes «mini». Amb aquesta fórmula, els passatgers podran viatjar per un preu un 20 per cent inferior al màxim fixat per la Declaració d'Obligació de Serveis Públics. El Govern central va decidir que la tarifa màxima per als vols interinsulars fos de 72 euros per trajecte (144 euros per anada i tornada). A aquests preus se'ls ha d'aplicar el descompte per a residents. Amb aquesta rebaixa pública quedaria en 96'48 euros anada i tornada. La tarifa «mini» oferida per Air Nostrum és de 116 euros anada i tornada, que amb el descompte de resident queda en 80 euros.

A més, l'oferta d'Air Nostrum, comunicada ahir a la Conselleria d'Obres Públiques, Transports i Habitatges, inclou el compromís d'augmentar, per cada sentit, amb tretze les freqüències setmanals amb Menorca i amb quinze amb Eivissa.

Concretament, amb l'illa pitiüsa, segons va explicar la titular de la Conselleria, Mabel Cabrer, Air Nostrum es compromet a mantenir nou freqüències diàries de dilluns a divendres; vuit els dissabtes i onze els diumenges. No obstant això, en cas que la companyia no fos l'única que operi aquesta línia, ara també ho fa Air Berlin, Air Nostrum mantendria les freqüències actuals.

Amb Menorca, Air Nostrum ha oferit deu freqüències diàries de dilluns a divendres; nou els dissabtes i deu els diumenges. Segons va explicar la consellera Cabrer, «aquestes freqüències estan, sobretot, pensades per a la gent que ha de venir a Palma a fer feina o altres gestions». La titular de Transports es refereix al fet que s'hi afegeix una freqüència al principi del matí, abans de les 9.

Igualment, l'oferta d'Air Nostrum preveu que els caps de setmana les noves freqüències s'incloguin a darrera hora del capvespre per facilitar el retorn dels esportistes a les Illes on resideixen després de les competicions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.