nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

La UIB incentivarà les facultats que incrementin el nombre d'alumnes

El pressupost d'enguany augmenta 3 milions respecte el curs passat

La universitat incentivarà les facultats i les escoles universitàries que aconsegueixin un major nombre de matriculacions el curs que ve. Aquesta és una de les novetats que s'anunciaren ahir després que el consell de govern de la institució aprovàs els pressuposts corresponents al curs 2004-05.

Els pressuposts totals, que el vicerector de planificació economicoadministrativa, Josep Ignasi Aguiló, acompanyat pel gerent, Andreu Alcover, qualificà d'«austers», suposen un increment de tres milions d'euros respecte l'any anterior, fet que suposa un pressupost total de 67 milions d'euros.

Aquest finançament prové un 20 per cent de finançament i la resta de les administracions, majoritàriament del Govern balear (40,3 milions). Aguiló explicà que els pressuposts responen a una sèrie d'objectius com ara el correcte finançament dels nous estudis, l'increment de les assignatures i la flexibilització dels estudis que ha provocat un increment de l'activitat administrativa.

Una altra línia que es finança a través d'aquesta previsió és la posada en marxa d'un nou edifici cientificotècnic dedicat a la investigació. A més, també s'inclouen partides per a la promoció del software lliure, un nou pla lingüístic, per al Campus Extens i les actuacions a secundària a través de la comissió de secundària formada amb la Conselleria d'Educació.

Una altre de les mesures previstes és el programa de cost-oportunitat, a través del qual les diferents facultats i estudis podran gaudir de l'estalvi que generin pel que fa a correus i telèfon.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.