algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El sector crític del Partit Popular deixa plantada la cúpula per falta d'acord

L'executiva regional podria anunciar avui si al final «sacrifica» el batle o bé Garí

82842
La crisi de ses Salines enfronta la junta local del PP i el batle, Sebastià Vidal.


El president de la junta local del PP de ses Salines, Tomeu Galmés i el regidor dissident, Francesc Garí abandonaren ahir vespre la reunió amb la cúpula del partit, integrada pel president insular Pere Rotger; el conseller de Turisme, Joan Flaquer; i el secretari general, José Maria Rodríguez, després no obtenir resposta dels alts càrrecs a les seves peticions.

Al cap de 10 minuts d'estira-i-arronses entre les parts enfrontades -batle i junta local-, el sector crític del PP saliner instà els dirigents a comunicar per escrit la decisió final: donar suport al primer edil Sebastià Vidal i als dos regidors incondicionals -Rafel Serra i Maria Bonet; o en cas contrari posar-se de part de Garí i, per tant, de la majoria del comitè local.

«Hem abandonat la reunió perquè s'hi estaven rient de nosaltres a cara descoberta i perquè només discutíem sense arribar a cap conclusió», manifestà el president Tomeu Galmés en sortir.

Així mateix, aquest explicà que durant la trobada havia transcendit la polèmica sobre la visita del primer edil a la casa del regidor José Cruz (SU), hores abans del ple dels pressuposts. Galmés exposà a la seva formació, en relació amb aquest tema, que «si ningú gosa difamar el batle, aleshores el seu partit l'ha d'acompanyar als jutjats a querellar-se contra aquesta persona». «Això és un partit que està unit!», exclamà.

Per la seva banda, ni els dirigents del PP ni el mateix Sebastià Vidal no es pronunciaren ahir vespre sobre el contingut de la reunió. De tota manera es preveu que avui Rotger i Rodríguez comuniquin als sectors enfrontats la seva resolució final. Si al final el PP regional es decanta pel batle Sebastià Vidal i pels seus dos edils més fidels -Rafel Serra i Maria Bonet-, la cúpula podria haver d'afrontar la dimissió del comitè.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.