cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
20°

El llibre «Sobrassada de Mallorca, sabor i color» obté el Premi Gourmand World Cookbook

L'associació guardona els millors receptaris del món

El llibre Sobrassada de Mallorca, sabor i color, editat pel Consell Regulador de la Denominació Específica ha estat guardonat amb el premi Gourmand World Cookbook Awards en la categoria de millor llibre de cuina mediterrània del 2003 en llengua espanyola.

L'any passat, aquest mateix premi va ser per al recentment mort Manuel Vázquez Montalbán per La cuina dels mediterranis, Carvalho gastronòmic. L'obra recull 30 receptes recopilades i elaborades per Antoni Pinya, amb la sobrassada com a ingredient. Les fotografies corresponen a Nico Martínez i Xisco Montserrat.

La primera edició de la publicació ja està esgotada i se'n prepara una segona. L'obtenció del premi es va celebrar ahir pels autors i els membres del Consell Regulador, presidit per Mateu Castelló, a la seu d'aquesta entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.