algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Tres encaputxats assalten un domicili a l'Arenal i en torturen els propietaris

Els lladres esperaren la parella dins, emmordassaren la dona i agrediren l'home

La nit de dilluns es produí un brutal robatori en un xalet del carrer Parcel·les de l'Arenal, que provocà indignació i pànic entre els veïns de la zona. Els lladres anaven encaputxats i, després de torturar els propietaris de l'habitatge, s'emportaren nombrosos objectes de valor i tot el que hi havia a l'interior de la caixa forta. El Cos Nacional de Policia s'ha fet càrrec de la investigació del cas.

A l'habitatge resideix un matrimoni d'uns 55 anys d'edat. Segons explicà una amiga de la família, els fets succeïren de la següent manera. La dona arribà instants abans de les 20.00 hores al xalet amb el seu cotxe, obrí el reixat d'entrada i baixà per la rampa per accedir al garatge. Abans d'entrar baixà del cotxe per desconnectar l'alarma, però l'esperaven dos individus encaputxats, que li llançaren esprai a la cara per adormir-la. Tot seguit la introduïren al saló de l'habitatge i allà l'emmordassaren i lligaren.

Poc després arribà el seu marit i notà una cosa estranya. En entrar a la casa veié la seva esposa emmordassada però no pogué fer res ja que fou sorprès per darrere pels dos encaputxats, que l'agafaren pel braç. En aquell moment s'inicià un forcejament i els dos encaputxats intentaren emmordassar l'home. La víctima aconseguí pegar amb el puny a la cara a un, i li produí una ferida al nas de la qual sagnà abundantment, i mossegà la mà a l'altre que l'agafava, aconseguint que el deixàs anar.

Això no obstant, una tercera persona, pel que sembla dona, que també anava encaputxada, li pegà un cop de botella al cap, per la qual cosa la víctima caigué al terra. Tot seguit, els tres lladres demanaren les claus de la caixa forta al propietari de la casa. Aquest els digué que ja les tenien i els tres encaputxats aconseguiren obrir la caixa forta i apoderar-se de tot el que hi havia a l'interior.

La víctima quedà tombada al terra i els tres encaputxats, de nacionalitat estrangera, sortiren de l'habitatge. Per fugir agafaren la furgoneta de l'amo de l'habitatge, una Citroën C-15 de color gris. L'home, en escoltar que es tancava la porta de l'entrada, sortí al jardí i demanà auxili. Just en aquell moment arribà el veí de davant de treballar i telefonà a la Policia.

«Eren les 20.15 hores de la nit, jo vaig arribar i vaig trobar l'home ensagnat al jardí demanant ajuda per a la seva dona». «Deia: 'auxili, auxili, ens ho han robat tot'», concretà el veí que l'ajudà, qui matisà que «els lladres sabien on anaven perquè tot va ser molt ràpid i ningú ha vist res». En breu arribaren efectius de la Policia Local de Palma, del Cos Nacional de Policia i una ambulància del 061, que assistí el matrimoni i el traslladà a un centre sanitari proper.

L'home i la dona reberen assistència mèdica i després tornaren al seu domicili. Ambdós foren colpejats per tot el cos i sofriren diverses lesions. Al llarg del matí d'ahir foren visitats per gran part dels veïns de la zona, qui s'interessaren pel seu estat de salut i es mostraren sorpresos per l'esdevingut. Alguns digueren que encara els tremolaven les cames.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.