algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El Govern lliura les claus d'onze habitatges de protecció oficial

La Sala posarà a disposició de l'Ibavi sòl per a una nova promoció

El president del Govern, Jaume Matas, acompanyat per la consellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer i pel batle de sa Pobla, Antoni Serra, lliuraren ahir les claus d'onze pisos de protecció oficial construïts per l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi).

Dos dels pisos en règim de lloguer foren entregats a l'Ajuntament, que s'encarregarà de la seva gestió a través de l'àrea de Serveis sSocials. La resta dels habitatges s'ha adjudicat a residents de sa Pobla, sis dels quals són persones menors de 35 anys.

Aquests habitatges, situats al carrer Vicari Parera, tenen una superfície de 70 metres quadrats i disposen d'entre dos i tres dormitoris. El batle de sa Pobla va fer pública ahir una decisió que aquest darrer cap de setmana ha pres l'equip de govern del PP. Es tracta de posar a disposició de l'Ibavi un altre solar per iniciar una nova promoció de blocs socials que també acolliran el Jutjat de Pau de la localitat.

En aquest sentit, Serra es mostrà satisfet que «el Govern hagi acceptat la meva proposta». La intenció de l'equip de govern és enderrocar les dependències actuals del Jutjat de Pau i aixecar-hi els nous habitatges i l'organisme esmentat. Durant el lliurament de les claus Matas, el qual va destacar la col·laboració de l'Ajuntament, avançà que aviat s'iniciarà la construcció de 18 pisos socials, cinc locals i 20 aparcaments al carrer Fred.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.