lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Paco Benítez, guanyador del Campionat de Balears de Caça Menor amb Cans

E.B.Alcúdia
Paco Benítez, acompanyat per la seva cussa Sarita i representant la Societat de Caçadors d'Alcúdia, s'erigí ahir en campió de les Balears de caça menor amb cans.El campionat es disputà al puig de Sant Martí entre les 10.00 i les 14.00 hores. Cada una de les societats cinegètiques de les Illes hi presenten el guanyador del seu municipi, que participa acompanyat per un jutge en la prova final.

Ahir competiren 46 societats d'aquest tipus. «Tot un èxit», opinà el president de la Federació Balear de Caça, Jaume Ripoll. A més, recordà que «mai fins avui no hi havia hagut una participació tan alta». Cap a les 14.00 hores, temps límit per a l'admissió de preses, el campió Paco Benítez arribava al punt de recepció acompanyat pel jutge Bartomeu Mas. De la seva bossa en va anar traient tres becades, una perdiu i dos faisans que li suposaren 2.400 punts, el màxim d'ahir. Compartí amb la seva setter Sarita l'èxit de la jornada. Paco Benítez representarà ara les Balears en el pròxim campionat estatal i, com marca la tradició, serà ell qui decideixi si Alcúdia repetirà l'any que ve com a seu de la competició illenca.

El president de la Federació Balear indicà que «ha estat una jornada bona però dura, amb poc per caça». Prova que fou dura va ser la lesió patida per un dels jutges, que s'hagué de retirar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.