algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Lluc rep nombrosos visitants per veure la X Fira de Tramuntana

M.PUIGRÒS.Escorca.
Un nombrós públic s'acostà aquest cap de setmana a Lluc per visitar la X Mostra de Tramuntana. La intenció d'aquesta fira era donar difusió als productes i serveis de productors, artesans i petites empreses ubicades a l'àmbit de la serra de Tramuntana. De fet, la gran majoria de parades instal·lades vora la plaça del Pelegrí de Lluc destacaven pels seus productes naturals o artesans i també pels seus caires ecològics. Alguns despertaven la curiositat de tothom, com la paradeta on mitjançant materials reciclats s'aconseguien diverses figures d'animals i altres elements.

També destacà la presència de diverses ONG vinculades a la conservació i protecció de la natura que treballen de manera molt lligada amb la Serra.

A ca s'Amitger es pogué visitar durant els dos dies el voltor sa Torta, que es mostrava encara un poc nerviós, ja que aquest any era el primer de la seva exhibició en públic. Cal recordar que sa Torta és el voltor que substitueix l'emblemàtic Lluc, que morí per la seva avançada edat.

Així mateix ahir se celebrà la Diada del Ferreret, en el decurs de la qual els més joves podien aconseguir camisetes d'aquest animal si responien bé algunes preguntes.

Els itineraris guiats a la cometa dels Morts, prop del monestir de Lluc, foren una de les grans atraccions d'aquesta mostra.

El conseller de Medi Ambient del Govern balear, Jaume Font, i el també conseller de Medi Ambient del CIM, Miquel Àngel Borràs, acudiren a la cita.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.