algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Les obres del quarter de la Policia Local acabaran el setembre del 2004

El batle posà ahir la primera pedra d'un projecte que preveu l'ampliació de la plantilla a 52 agents

M.PUIGRÒS.Inca.
La primera pedra del nou quarter de la Policia Local d'Inca fou posada ahir pel batle de la localitat, Pere Rotger, i altres membres del Consistori. Tal com manifestà Rotger, es tracta «d'un projecte de futur, especialment dirigit a les futures ampliacions que patirà el cos de la Policia Local, ja que de 38 agents passarem a tenir-ne 52 l'any 2007». Es preveu que l'edifici respongui de les necessitats previstes per als propers 20 anys.

L'edifici, que inclourà dues plantes, malgrat que en un futur no es descarta construir-ne una tercera, i un gimnàs, serà ubicat en un solar de propietat municipal entre el quarter General Luque i el cementeri. La superfície total del solar són 3.747 metres quadrats, dels quals 1.354 seran construïts.

Finalment, i després de diverses opcions per a l'emplaçament del quarter de la Policia Local, entre les quals destacava el quarter General Luque, l'Ajuntament d'Inca s'ha decidit per aquest solar municipal, perquè tal com manifestà el batle: «Presenta molts avantatges respecte a d'altres possibles ubicacions».

El quarter, que previsiblement hauria d'estar finalitzat el setembre del 2004, es trobarà totalment centralitzat i ben comunicat, ja que es troba fora del centre antic i prop de les sortides a la carretera a Palma, Alcúdia i Manacor.

L'edifici principal s'ha dissenyat i dimensionat de tal manera que permeti en un futur augmentar una planta i ampliar així les dependències administratives. Així mateix, la implantació de l'edifici dins el solar respon a la voluntat d'aprofitar la llum natural segons el període de màxima utilització de l'immoble, malgrat que aquest tingui un ús continuat durant les vint-i-quatre hores del dia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.