algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

El Govern inverteix 300.000 euros en la rehabilitació de l'Hipòdrom

Les instal·lacions es troben ara en mal estat i cal suspendre curses


Les instal·lacions de l'Hipòdrom de Manacor presenten actualment un visible mal estat i un aspecte descurat que posa en perill la salut dels animals i tot plegat, impedeix que s'hi duguin a terme les competicions, sobretot durant l'hivern. Així és com ho percep, almenys, el Govern de les Illes que s'ha compromès a realitzar una important inversió que apuja als 300.000 euros amb l'objectiu de millorar i mantenir les instal·lacions de l'Hipòdrom perquè es pugui continuar amb les competicions i l'activitat social que se'n deriva.

Aquesta dotació pressupostària de la que es beneficiarà l'Ajuntament de Manacor per engegar les obres tindrà caràcter plurianual i la quantitat es distribuirà en cinc anualitats de 60.000 euros cada any. Concretament, els 300.000 euros estan destinats a la millora del drenatge de l'aigua que es diposita a la pista de corregudes i també la rehabilitació de les quadres.

El batle de Manacor, Antoni Pastor, valorà ahir molt positivament aquesta important inversió destinada a l'Hipòdrom de Manacor, després de la signatura del protocol d'intencions que es va formalitzar entre la vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs i el primer edil manacorí.

Per la seva banda, ara l'Ajuntament de Manacor es compromet a fer efectiva l'execució de les obres necessàries perquè l'Hipodrom quedi perfectament rehabilitat. Un cop finalitzades les obres de drenatge de la pista i la millora de les quadres, les instal·lacions han de ser mantingudes en un estat de conservació òptim per l'administració local.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.