algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

Els funcionaris recullen 9.000 firmes a favor de l'equiparació als canaris

Plantejaren la seva reivindicació al delegat del Govern, Miquel Ramis

Representants d'empleats públics de les Balears presentaren ahir 9.000 firmes al delegat del Govern, Miquel Ramis, per reivindicar l'equiparació de la indemnització per insularitat a la percebuda pels treballadors de les Canàries. Coordinadors de les juntes de personal i comitès d'empresa dels treballadors es varen reunir davant la Delegació de Govern per explicar la seva situació a Ramis, mostrant pancartes amb el lema «volem cobrar la insularitat» i «Mallorca també és una illa».

Segons va informar el representant de la Federació de Serveis Públics, Juanjo Sevilla, el delegat del Govern «va justificar» durant la trobada la decisió de l'Executiu de no abonar aquest plus als empleats de Mallorca per una «falta de pressupost», per assenyalar després que s'implantarà «de manera progressiva».

Malgrat tot, Sevilla dubta d'aquest argument, ja que hi «ha unes eleccions pel mig». Els sindicats esperen ara la reunió que mantindrà dijous la Comissió d'Economia, Comerç i Turisme del Senat, en què es dictaminarà el projecte de llei que preveu la indemnització per residència, per decidir quines són les següents mesures que prendran.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.