algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

La Delegació de Govern envia avui reforços per aturar una festa il·legal

El local de la Cova del Pirata fou precintat i no té llicència d'activitat


Tots els mitjans policíacs es mantenen en alerta per impedir avui vespre la celebració d'una macrofesta il·legal a l'antiga discoteca de la Cova del Pirata a Portocristo. De fet, Delegació de Govern hi enviarà avui reforços per controlar els principals accessos al recinte d'oci nocturn, que està situat a la carretera que uneix Portocristo i Cala Anguila, just darrere el que fou l'hotel Santa Maria.

Aquest extrem fou confirmat ahir per la delegada d'Interior, Isabel Febrer, la qual mantingué ahir una reunió amb l'inspector de la Policia Local de Manacor, Antoni Sureda, i el cap de la Policia Nacional, Rafel Cladera. L'objectiu era coordinar les tasques de vigilància i de control que tindran lloc avui vespre a la Cova del Pirata.

Malgrat que Febrer no pogué concretar ahir el nombre d'efectius locals i nacionals que es destinaran a la discoteca il·legal, assegurà que seran els «suficients» per impedir la celebració d'una festa que, a banda de realitzar-se dins un local precintat per manca de llicència, també «sospitam del consum de substàncies estupefaents». La delegada garantí, així mateix, que els agents de la Policia Local i els de la Nacional «actuaran conjuntament per tal d'evitar mals majors».

Segons la delegada d'Interior, el fet de demanar reforços a Delegació de Govern «no és en cap cas una resposta desmesurada, ja que la festa pot aplegar centenars de joves perquè precisament s'ha difós a través de múltiples pasquins i fins i tot via internet».

Cal recordar que la Cova del Pirata fou precintada el passat dia 18 de juliol perquè no disposava de la llicència municipal d'activitat i, a més, s'hi intervingueren substàncies estupefaents. A més a més, se sospita que el local d'oci nocturn era utilitzat per fer-hi afters, en els quals es consumien tot tipus de drogues.

Un cop que la Policia Local col·locà el precinte a la Cova del Pirata, fou el mateix propietari qui, botant-se qualsevol prohibició, el va llevar i d'una manera gairebé clandestina va tornar a obrir les portes d'aquestes instal·lacions de Portocristo. El local, tanmateix, passa totalment desapercebut entre el públic, ja que s'ubica a foravila.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.