algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
21°

El batle des Puig serà designat per una nova comissió de consens

El PSM retira una moció sobre ingressos de permisos d'obres

O.ARBONA/T.O.Montuïri.
De les tres mocions que va presentar el PSM al ple de dimarts, la primera fou aprovada. Es tractava d'evitar discòrdies en la designació de batle honorari del Dia del Puig, que tradicionalment se celebra la tercera festa de Pasqua. S'acordà crear una comissió integrada per representants de diferents grups i entitats locals a fi que l'elecció sigui com més democràtica i consensuada millor, procurant que hi hagi unanimitat, si bé la darrera paraula la tindrà el ple.

Mateu Ginard, portaveu del PSM, explicà que feia 10 anys que el PP proposava la batlia del Puig pel seu compte i parlant amb la persona elegida. Els nacionalistes criticaren aquest procediment en reiterades ocasions i ara han aconseguit la creació de la comissió. «És positiu que hagin entès el model», apuntà Ginard.

La moció sobre ingressos procedents de permisos d'obres fou molt debatuda. Les posicions foren molt oposades i finalment el PSM optà per retirar-la, tot assolint el compromís del PP de fer complir la normativa.

La tercera, sobre al·legacions a l'aprovació inicial de la modificació número 2 del pla director sectorial de carreteres, amb especial referència a l'autovia Inca-Manacor, sols obtingué els 5 vots a favor dels partits de l'oposició, motiu pel qual aquesta moció no va prosperar. Els altres quatre punts de l'ordre del dia: sobre protecció civil, Policia turística, conveni de col·laboració amb l'escoleta de 0-3 anys i ordenança mediambiental reguladora de la neteja viària, la qual inclou també l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per utilització del servei de parc verd, foren aprovats per unanimitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.