muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Cañellas, a la cúpula de la nova Confederació Espanyola d'Hotels

El president executiu de la Federació Hotelera de Mallorca, Pere Cañellas, ha estat elegit aquesta setmana vicepresident de la Confederació Espanyola d'Hotels i Apartaments Turístics. Una entitat nascuda de la fusió de la Federació Espanyola d'Hotels i Zontur.

Tot i això, Cañellas haurà de compartir la vicepresidència amb Joan Gaspart, Juan Molas i Pedro Luis Cobiella. El nomenament de Cañellas va tenir lloc dijous passat a Madrid, en una assemblea a la qual el menorquí José Guillermo Díaz Montañés va ser elegit president de la nova patronal hotelera de l'Estat.

La Confederació Espanyola d'Hotels i Apartaments Turístics ve a posar pau a un sector que, durant 23 anys, ha mantingut un divorci entre els establiments de ciutat i de zones turístiques, representats per la Federació Espanyola d'Hotels i Zontur respectivament. La nova patronal integra 42 associacions de tot Espanya, les quals oferten un milió i mig de places.

La nova patronal hotelera serà plenament operativa a partir de gener. La seva creació suposa que a partir d'ara el sector tindrà un sol interlocutor davant l'Administració, a més d'unificar criteris sota una sola institució. A l'assemblea de dijous s'aprovaren els estatuts de la confederació i s'acordà iniciar els estudis necessaris per trobar un marca corporativia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.